Ik heb psychologische hulp nodig: kan ik terecht bij psychologie2b?

“Ik heb psychologische hulp nodig:”

Denkt u vaak: ” Ik heb psychologische hulp nodig”. Wanneer dit het geval is ben Ik, als psycholoog, er voor u en uw klachten. De klachten kunnen behoorlijk variëren. zoals aanhoudende stress of depressieve gedachtes. Wat echter bij alle klachten wel hetzelfde is, is dat ze te verhelpen zijn. En daar wil ik u graag bij ondersteunen en helpen. 

Er zijn wel een aantal veel voorkomende klachten zoals fobische klachten of somberheid. Het is dan ook logisch dat u eerst meer wilt weten over uw klacht.

Burn-out

Een burn-out komt niet zomaar, het is een opstapeling van stress en overspannenheid wat op den duur zijn tol eist. Verder is het een mentale klacht die zich ook fysiek uit. Waardoor u met een burn-out b vaak vermoeid en futloos bent. 


Fobische klachten 

U hebt iets waar u bang voor bent en waar u rusteloos van wordt. Verder belemmert dit u in uw dagelijks leven en u wilt ervan af. Door middel van een aantal sessies kan ik u daarbij helpen, waardoor de klachten zullen verminderen of zullen verdwijnen. 

Onverwerkte rouw

Bent u iemand dierbaars verloren in de afgelopen tijd en heeft u het er nog elke dag enorm zwaar mee. Dit is logisch, het verlies van een dierbare is ook enorm zwaar. Door middel van een aantal sessies kunt u het een plekje leren geven. Waardoor u weer uw normale leven oppakken.

Somberheid

NOG IN TE VULLEN!

Onzekerheid


Onzekerheid is het gevoel van twijfel over jezelf, altijd de vraag of je dingen wel goed doet. Al met al komt dit door een laag zelfvertrouwen. Over dingen twijfelen kan juist goed zijn, maar alleen als het gebeurt om de opties te overwegen. Overmatig twijfelen en onzekerheid kan uw leven beïnvloeden, echter kan ik hier mee helpen met behulp van een aantal sessies zodat u uw zonder deze klachten verder kan

Angstklachten
Bang of angst hebben is een natuurlijk proces wat het lichaam waarschuwt voor een gevaarlijke situatie, dit is voorkomen normaal. Wanneer u deze klachten vaker ervaart kan het leiden tot angstklachten. Waardoor u angstiger wordt zonder dat er reden toe is. Echter kan dit u belemmeren in het dagelijks leven. 

Stress klachten
Stress is iets wat iedereen ervaart, alleen voelen sommige meer stress dan andere of maken zichzelf sneller druk waardoor er stress ontstaat. Waardoor dit kan leiden tot een burn-out en andere klachten. Verder is het dus noodzaak dat er goed met deze stress wordt omgegaan en daar kan ik bij helpen. 


Posttraumatische stressklachten


Heeft u in het verleden iets traumatisch meegemaakt en komt deze ervaring steeds terug. Dit kan zijn in dromen, verder kan het ook zijn dat u de gebeurtenis steeds ziet gebeuren of geluiden hoort die u eraan herinneren. Dit heeft waarschijnlijk een grote impact op uw dagelijks leven, ik kan u hiermee helpen.Herken jij jezelf in (een van) deze stukjes en denk je: “ik heb psychologische hulp nodig!” Neem hier contact op!

Waarom kan ik nou niet gewoon succesvol zijn door alleen maar positief te denken?
Waardoor heb ik soms zonder reden een slecht humeur?

Waardoor maak ik me toch zo onnodig druk, ben ik zo nerveus of gedraag ik me zo impulsief?
Hoe komt het dat ik me zo onzeker voel?

Waarom lukt het me niet om mijn ware gevoelens te uiten? Wat houdt me tegen?


Waarom voel ik me nooit goed genoeg?

Waardoor gedraag ik me zo timide en terughoudend, terwijl ik eigenlijk extravert wil zijn?
Hoe komt het dat ik zo moe ben?

Hulp nodig bij teamtrainingen, persoonlijk leiderschap, coaching, loopbaanadvies en teameffectiviteit? Bezoek onze andere site!

Cognitieve gedragstherapie

  De combinatie bestaat uit hoe wij naar gebeurtenissen kijken, hoe wij daarop reageren en hoe wij ons daardoor voelen.
 Als u door een gebeurtenis onzeker wordt en uit angst hier ook naar blijft handelen zal de onzekerheid alleen maar erger worden.

×
Hypnose

Wanneer u in een toestand komt van diepe concentratie en ontspanning kunt u spreken van hypnose. Hierdoor bent u minder geneigd om in uw vaste patronen te denken en staat u meer open voor oplossingsgerichte manieren van handelen.

×
ACT (Acceptance and Commitment Therapy)

Deze vorm van therapie leert om het gevecht met vervelende gedachten en emoties te stoppen. Hierdoor kan de aandacht gericht worden op wat u daadwerkelijk belangrijk vindt in het leven.

×
Mindfulness

Mindfulness is het tegenovergestelde van op de automatische piloot leven. Geniet van de positieve dingen maar ook de negatieve gevoelens en gebeurtenissen durven ervaren.

×
EDMR

EDMR is een therapie voor iemand die last blijft houden van traumatische ervaringen. Dit kunnen schokkende ervaringen zijn als een ongeluk maar ook jeugd ervaringen als pesten waarbij psychologische hulp de uitkomst kan bieden. .

×
systemisch werken

Vanaf onze geboorte leren wij vele systemen aan. We ontwikkelen ons in systemen met wie ons opvoedt, school, op een sportclub of andere verenigingen en later op ons werk. Ieder van deze levenssystemen heeft een eigen dynamisch krachtenveld, die ons op een diep en vaak onbewust niveau beweegt.

×
opleidingen
×
motivatie

Kwaliteit van hulp de verlening. Ik zie mijn cliënten niet als patiënten maar als mensen die door een moeilijke tijd heengaan en daarbij de juiste ondersteuning nodig hebben. Ik geloof dat iedereen de kracht heeft om de tegenslagen in het leven te overwinnen met de juiste psychologische hulp. 

Wat mij enorm motiveert is de persoonlijke groei die iemand doormaakt. De zoektocht naar iemand zijn eigenheid met psychologische hulp. Waarbij de verleden tijd wordt afgesloten en er met een positieve gedachten naar de toekomst wordt gekeken. Waardoor iemand weer kan genieten van het leven in het hier en nu.

Ik vind dat de kwaliteit van de hulpverlening altijd bovenaan moet staan. Door de invloed van zorgverzekeraars voelde ik dat dit niet meer gewaarborgd kon worden. Daarom heb ik besloten hier niet langer mee verbonden te zijn en mijn eigen praktijk psychologie2b te runnen. Op deze manier lukt het wel om de juiste kwaliteit van de hulpverlening aan te bieden.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Lees het hier!

 

×
Hobby's

 

In mijn vrije tijd schilder en fotografeer ik graag. De natuur is mijn grote inspiratie bron. Veel foto’s gaan daar ook over.

 

   

 

 

×
Hobby's

 

In mijn vrije tijd schilder en fotografeer ik graag. De natuur is mijn grote inspiratie bron. Veel foto’s gaan daar ook over.

 

   

 

 

×
Scroll naar top